StoryEditorOCM
ĐiradaU SVEČANOJ DVORANI SVEUČILIŠTA

Stradivari i bračni par Simović!

Piše Zadarski.hr
7. ožujka 2019. - 11:18
Milena 3

U ponedjeljak, 11. ožujka u Svečanoj dvorani Sveučilišta s početkom u 20 sati održat će se koncert Zadarskog komornog orkestra pod umjetničkim vodstvom violinista Romana Simovića.

Stradivari i bračni par Simović najbolja su pozivnica za koncert u ciklusu Zadarskog komornog orkestra! Ovaj međunarodni par s londonskom adresom pravi je miljenik zadarske publike. Njihovim nastupima na Glazbenim večerima u Sv. Donatu osvajali su srca predanom muzikalnošću i strašću prema svojem pozivu. Roman i Milena Simović ovom su prigodom izabrali repertoarna, ali interpretativno zahtjevna djela različitih povijesnih razdoblja i skladateljskih estetika.

Od popularnog i virtuoznog Bachova Violinskog koncerta u a-molu, preko Brittenove Lacrimose - skladateljske refleksije na pjesme Johna Dowlanda - pa do Piazzolline jedinstvene tango-suite Četiri godišnja doba Buenos Airesa, ovaj je koncert najbolji pozdrav nadolazećem proljeću!

Cijene ulaznica: 50 i 40 kn

Prodaja ulaznica: od četvrtka, 7.3.2019. na Info pultu Kneževe palače Radnim danima od 11 do 13 i 18 do 20 h. Subotom od 11 do 13 h. Nedjeljom Info pult ne radi

28. travanj 2024 15:55