StoryEditorOCM
ĐiradaINICIJATIVA "MIŠANCIJA" VAS POZIVA NA "BANAK NA RIVI"

Ponesite prostirke, dekice, vodu, igre, slek i - u subotu na Rivu!

Piše PSD.
27. veljače 2019. - 12:35
banak

Poziv za ´BANAK NA RIVI´

 

Inicijativa Mišancija Vas poziva na ´BANAK NA RIVI´ koji će se održati u subotu, 2. ožujka na rivi pokraj dječjeg igrališta!


Pridružite nam se svi vi koji se volite družiti vani, na zraku i u prirodi, dođite na zabavu - po danu!

Banak na rivi je mjesto ugodnog provođenja subotnjeg popodneva, dnevni boravak, mjesto susreta, druženja, smijeha i ćakule, evo što smo vam sve pripremili:
 

BUVLJAK
Svi vi koji imate doma neke stvarčice s kojima ne znate gdje bi, a nećete ih više koristiti,
svi vi koji se bavite najrazličitijim vrstama ručnih radova i svi vi koji bi htjeli pokazati svijetu ono što stvarate, dođite i izložite!
Mi ćemo postaviti konope za vješanje stvarčica i priskrbiti ponešto plahti ali vam svakako savjetujemo da si sami ponesete podložak za štandić.
Potičemo principe trampe i uzmi što ti treba - ostavi što ti ne treba kao protutežu konzumerističkom društvu!
Sve zainteresirane molimo da se jave u inbox Mišancije ili Banka u dvoru i najave svoj dolazak kako bi mogli organizirati prostor.
 

KAVA I RUČAK
Kave će biti kroz cijeli dan i u subotu ne morate kuhati ručak jer mi znamo da bez hrane, naravno, nema dobre zabave - pripremamo vam tajanstveno jušno jelo!

GLAZBA
Kako se ne bi čuli samo naši glasovi, dječji smijeh, lavež pasa i udaranje žlica o tanjure za skladnu atmosferu pobrinuti će se šjor iz Galamabuke!

Ponesite si sve što mislite da vam treba za boravak u prirodi - prostirke, dekice, vodu, igre, slek... i DOĐITE na zabavu proljeća na rivi!

27. travanj 2024 19:29