StoryEditorOCM
Đirada"VRŠKA NOĆ"

Na glavnoj rivi u Vrsima događaj sezone: nastup legendarnog pop - rock bend Crvena jabuka!

Piše Zadarski.hr
1. kolovoza 2022. - 19:16

Sutra od 21 sat na glavnoj rivi u Vrsima posjetitelje očekuje događaj sezone – Vrška noć na kojoj će nastupiti legendarni pop - rock bend Crvena jabuka.

Crvena jabuka jedan je od najpopularnijih pop-rock bendova u Hrvatskoj i široj regiji proteklih 30 godina. Njihov doprinos suvremenoj hrvatskoj glazbi je neprocjenjiv, a njihovi diskografski uspjesi neponovljivi. Bend je osnovan 1985. godine u Sarajevu i jedni su od najdugovječnijih bendova pod etiketom Croatia Recordsa. Kroz razdoblje od 32 godine objavili su 20 albuma, 16 singl ploča i 11 kompilacija. 2015. godine osvojili su nagradu Status Hrvatske glazbene unije, a dobitnici su i brojnih glazbenih nagrada kao i nagrada popularnosti u Crnoj Gori, BIH i Srbiji. Bend godišnje odsvira više od 100 koncerata, a mogu se pohvaliti i brojnim turnejama po Europi, SAD-u i Kanadi te Australiji kao i česta gostovanja na domaćim festivalima poput CMC festivala u Vodicama, Splitskom festivalu i dr.

Tijekom večeri, Turistička zajednica Općine Vrsi dodijelit će nagradu za najboljeg gosta, a nakon Crvene jabuke, na pozornicu će stupiti bend Prvi plan. Ulaz je besplatan.

 

 

27. travanj 2024 15:41