StoryEditorOCM
ĐiradaOBILJEŽAVANJE DANA NARCISA

Kukljica - domaćin akcije!

Piše Zadarski.hr
21. ožujka 2017. - 12:24
narcise_riva4-190316-990x659

U subotu, 25. ožujka u svim većim gradovima Hrvatske održat će se akcija "Dan narcisa" posvećena borbi protiv raka dojke. I ove godine u akciju će se uključiti otok Ugljan i Pašman, a ovogodišnji domaćin akcije za otoke je mjesto Kukljica.

Inicijator ove akcije na otoku je Vesna Benić, koja u suradnji sa udrugom Europa Donna Zadar i njihovom umirovljenom predsjednicom dr.Tanjom Vukelić Baturić već devetu godinu za redom okuplja otočke udruge žena i KUD-ove.

U akciju su se uključile udruga žena "Kukljica" iz Kukljice, udruga "Kančolica" iz Kali, udruga žena "Luzor" iz Preka, KUD "Sv.Ante" iz Lukorana, udruga žena "Sv.Fume" iz Sutomišćice, udrugu "Arija" i "Điran" iz Ugljana, udruga "Levanda" i KUD "Sv.Luka" iz Ždrelca i Općina Tkon. *Moto ovogodišnje akcije je "Zdravlje, zdravlje"!

Podsjetimo se da su tijekom ovih godina otočani do sada u akciji "Dan narcisa" prikupili 84.665,00 kn kako bi svojim donacijama pomogli Zadarskoj bolnici u nabavci potrebne aparature za bržu dijagnostiku i liječenje raka dojke! Ovim putem pozivamo otočane da se u subotu 25.03. okupe na glavnom trgu Kukljice u 10 sati i svojim dragovoljnim prilozima nesebično pomognu opremanju Onkološkog odjela Zadarske bolnice.

27. travanj 2024 22:40