StoryEditorOCM
ĐiradaULAZ JE BESPLATAN

Dobro poznati zadarski glazbenici, Song Bustersi, organiziraju "Tribute to Beatles Party": održat će se u subotu navečer na prostoru Mašković hana!

Piše L.B.
24. svibnja 2022. - 16:27

„Come together“, pozivaju organizatori koncerta „Tribute to Beatles Party“, koji će se održati u subotu, 28. svibnja, na lokalitetu Maškovića han, s početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan.

Radi se o ideji koja je nastala prije 12 godina u Zadru, kada su glazbenici Zvone Zrilić (Riva), Matko Segarić i Dražen Grgurović osnovali band „Song Busters“, te tada, u suradnji s glazbenicima iz Šibenika, započeli održavati koncerte s glazbom Beatlesa, u Zadru i u Šibeniku.

- Osim nas starijih, rođenih šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća, uspjeli smo pronaći i mlade glazbenike koji vole tu glazbu. U cijeli projekt se od početka uključio i naš prijatelj Neno Belan koji će i ove godine zapjevati s nama. Osim njega, tu su i Elena Stella, Ivo Županović, klapa Kontrada i drugi, a doći će po prvi put i Robert Funčić iz Rijeke te Nino Nimac i Borna Erceg iz Šibenika – kažu organizatori „Tribute to Beatles“ partija.  

Nakon pauze od prošle pandemijske godine, program se od ove godine nastavlja najprije u Zadru, a potom i u Šibeniku. U Maškovića hanu očekuje se veliki broj gostiju željnih dobre glazbe i zabave.

image

Izvođači i pjesme

27. travanj 2024 14:31