StoryEditorOCM
4 kantunaUHIĆEN 18-GODIŠNJAK

Zadranin bježao od policije u Alfa Romeu i prolazio kroz crveno svjetlo!

Piše B.S.
28. travnja 2020. - 10:00

Prometna policija u subotu navečer uhitila je 18-godišnjeg vozača Alfa Romea zadarskih oznaka koji im je prije toga bježao po cijelom gradu.

Prilikom kontrole prometa službenim vozilom – presretačem, policajci su ga uočili u ulici Ivana Mažuranića, no kada ih je ugledao 18-godišnjak je nastavio vožnju i kroz crveno svjetlo na semaforu prošao u ulicu Josipa Jurja Strossmayera.

Iako ga je policija upozoravala svjetlosnim i zvučnim signalima da se zaustavi, nastavio je voziti prema raskrižju s ulicom Stjepana Radića, gdje je ne zaustavljajući kroz crveno svjetlo na semaforu skrenuo u ulicu Josipa Bana Jelačića.

Potom je nastavio vožnju dalje do raskrižja s ulicom dr. Franje Tuđmana, gdje ponovno kroz crveno svjetlo prošao prema ulici Put Murata, da bi se zaustavio na obližnjem parkiralištu i pobjegao iz automobila.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je vozilom upravljao 18-godišnjak, koji je uz optužni prijedlog zbog više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama u ponedjeljak priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

26. travanj 2024 13:36