StoryEditorOCM
4 kantunaEROL GAŠI POKRENUO NOVU CESTOVNU INICIJATIVU

Ulicu Nikole Šubića Zrinskog treba preimenovati u "A je to", a na zidu koji ulazi u rodilište napraviti mural likova

Piše Iva Ivanac
17. lipnja 2019. - 17:20
otvorena_ulica2-110619

SDP-ov vijećnik Erol Gaši, na Gradskom vijeću održanom u ponedjeljak, po pitanju novootvorene ulice Nikole Šubića Zrinskog imao je inicijativu njenog preimenovanja.

- Novootvorena cesta je već sada dobrano iživcirala pješake koji na nogostupu moraju pokazivati napredne slalomske vještine izbjegavajući stupove javne rasvjete, do vozača koji su se već prvog dana suočili s nedostatkom prometne signalizacije. Da tragikomedija, a više tragedija, bude veća, već se u manje od 24 sata od otvorenja na njoj dogodila prva prometna nesreća. Stoga predlažem inicijativu da ulicu preimenuje u "A je to" ulicu, a da na zidu koji ulazi u rodilište napravimo mural na kojem će biti nacrtani likovi iz tog crtića, predložio je Gaši kojemu je gradonačelnik Branko Dukić kazao kako on stalno prolazi tom ulicom i kako je potrebno pričekati još malo kako bi se ona u potpunosti dovršila.

- A i onda kad se završi, vi ćete govoriti i protiviti se. Pa to vam je posao, našalio se Dukić s cestom koja je sve, ali samo za šalu nije.

28. travanj 2024 19:50