StoryEditorOCM
4 kantunaZBOG PREMLAĆIVANJA BRATA BLIZANCA ORGANIZATORA PROSVJEDA PROTIV NASILJA, PRIVEDENI 27-GODIŠNJAK I 20-GODIŠNJAK

Tridesetogodišnjaku razbijen nos, nosi šancov ovratnik, a još se čekaju rezultati medicinskih pretraga

Piše I.I./ Jutarnji.hr / RTL
6. srpnja 2019. - 14:49
privođenje uhićenje

NOVO:

Muškarci A.K. (27) i Š.S. (20) koji su u subotu oko 5,30 napali P.F. (30), učinili su to dok je tridesetogodišnjak išao na posao. Tridesetogodišnjaku je razbijen nos, te trenutno ima šancov ovratnik, a još se čekaju rezultati napravljenih medicinskih pretraga. Međutim, ovo nije prvi put da je napadnut tridesetogodišnji P.F., brat blizanac organizatora prosvjeda "protiv pravosuđa koje štiti nasilnike". Kako doznajemo, tridesetogodišnjak je već jednom doživio verbalne prijetnje koje mu je uputio 20-godišnji Š.S. jer je P.F. zamijenio s bratom blizancem, organizatorom prosvjeda  "protiv pravosuđa koje štiti nasilnike".


Dva prijatelja Darka Kovačevića "Daruvarca" u subotu u 5:30 sati na Narodnom trgu u Zadru fizički su napali 30-godišnjeg brata blizanca muškarca koji je u tom gradu organizirao prosvjed protiv pravosuđa koji štiti nasilnike, piše RTL.

Muškarca su navodno oborili na pod i udarali ga nogama. Napadnuti muškarac prevezen je na Hitni prijem zadarske Opće bolnice nakon napada.

Kako doznaje RTL, jedan od napadača bio je s "Daruvarcem" kada je ovaj nedavno pri velikoj brzini skrivio prometnu nesreću i pritom sve snimao.

Policijska obrada događaja još uvijek traje, a neslužbeno se doznaje da su oba napadača privedena.

27. travanj 2024 16:52