StoryEditorOCM
4 kantuna'SVE JE TO SABOTAŽA'

'Tko mi se više takne u život, imat će posla sa mnom! Živjet ću na vašoj grbači!': Brankica Grdović je ljutita stala na muževu stranu, evo što kaže o zadnjem skandalu

Piše Mirela Goreta/SD
8. veljače 2019. - 16:31
festival_zadar25-121110

– Sve je to sabotaža Mladenova koncerta, ostalo je rekla-kazala – kazala nam je Brankica Grdović, supruga pjevača Mladena, nakon što se jučer u medijima pronijela vijest kako je popularni Zadranin nju i prijateljicu verbalno napao na ulici u alkoholiziranom stanju, zbog čega ga je policija, nakon prijave za nasilje u obitelji i narušavanje javnog reda i mira, odvela na Odjel psihijatrije zadarske bolnice, a zatim u postaju na ispitivanje.

Ogorčena i ljutita Grdovićeva supruga aludira na Mladenov skorašnji slavljenički koncert "Nije u šoldima sve", dogovoren za 15. veljače u zadarskoj dvorani "Krešimir Ćosić", u povodu četiri desetljeća uspješne karijere.

U javnosti su već krenula šuškanja kako koncerta možda neće ni biti, što Brankica oštro demantira. Dozlogrdilo joj je, ljutito nam daje do znanja, razvlačenje i supruga i nje u medijima, pa se, umjesto Mladena, koji se jučer odmarao u njihovu domu uz isključena oba mobitela, ona javljala na svoj.

– Mladenov slavljenički koncert neće biti upitan, može biti upitan samo ako novinari nastave i dalje raditi kao što rade. Puno puta sam bila ljuta, ne može se stalno u tekstovima nabrajati bilo je ovo, bilo je ono. Danas je danas, jučer je jučer. Prije tri godine je bilo prije tri godine.

'Čovjek ima pravo mijenjati se i učiti iz grešaka'

Čovjek ima pravo i napraviti pogrešku, a ima pravo i mijenjati se i učiti iz vlastitih pogrešaka, ako ne može iz tuđih. Uvijek ću Mladenu stati iza leđa i podržavati ga – rezolutno nam je kazala Brankica Grdović, zaprijetivši da će, bude li se i sada dogodilo isto, zadovoljštinu potražiti na sudu.

– Ne želim ni slučajno, u ovom kontekstu sada, da se napravi bilo što slično, jer ću sve tužiti. Ne daj Bože da nekome padne na pamet, vjerujte mi, sada mi je stvarno prijeđen prag tolerancije. Molim da me shvatite ozbiljno... Imam dovoljno godina i dovoljno me pamet služi da znam što se pisalo i što se radilo.

Ali, vjerujte mi, ovaj put nemam milosti ni za koga. Ako triba, Jadranka Sloković, Nobilo, Pavasović, sve ću ih zvati. Ali ću živiti na grbači novinara. Mladen neće više tribati ni pivati. Molim vas, vjerujte mi. U protivnom, bit će ajme majko. Koliko god bude trajalo, ja imam toliko snage... Bilo koji naslov da bude, ako vidim bilo koji naslov koji meni ne odgovara... Osobno ste me nazvali, ja vas nisam dirala, nisam vas zvala – rekla nam je Brankica.

'Krećem osobno u akciju!'

– Ovaj put krećem u akciju. Ja osobno, ne Mladen. To će biti moje osobno djelo, al' će biti remek-djelo, jer je to moja privatnost i moj život. Upravo se debelo diraju u moj život. Ja imam 51. godinu, da bi se više zaj....... s novinarima i da bi se više zaj....... s bilo kim. Meni je važno imati svoj miran život i želim ga osigurati za sebe i za njega.

U protivnom, tko mi se više takne u moj život, doslovno će imati posla sa mnom. Ne s njim, nego sa mnom, jer mu ja neću dopustiti. Neka on radi svoj posao. Ja imam itekako raditi na onome što sam naumila raditi – čvrstim nam je tonom kazala Brankica Grdović, ne htijući prozboriti ni riječ o incidentu na ulici.

Kad se jučer proširila vijest o Grdovićevu odlasku sucu za prekršaje, postalo je jasno zbog čega se pjevač dan prije nije pojavio na press-konferenciji u hotelu "Kolovare", u povodu koncerta "Nije u šoldima sve".

– Mladen je doma, nije ni u kakvom pritvoru, što se već sve pisalo. Zvao sam ga, javio mi se i rekao kako leži i odmara se. Kazao mi je i da ništa nije bilo, da mu pokušavaju sabotirati koncert. Pozdravili smo se i dogovorili da se vidimo u subotu na probi – potvrdio nam je jučer Grdovićev menadžer Ljubo Šeperić.

– Nas dvojica smo se prije ovoga razgovora zadnji put čuli u utorak i kad sam ga tada dobio, sve je bilo O.K. Brankica mi nije ništa javila da je netko napao... Samo mi je u srijedu, na moju poruku "Di je Mladen? Jel sve OK?", odgovorila s: "Je." Hvala Bogu, sve je u redu. Koncert nije upitan, u subotu je generalna proba s bendovima, izvođačima... Čekamo Mladena u Jastrebarskom – poručuje Šeperić.

Evo me doma

– Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram se. Zajedno sa suprugom Brankicom, kolegama iz benda i cijelim mojim timom završavam posljednje pripreme za spektakularni koncert u Zadru 15. veljače, kojim ću obilježiti 40 godina uspješne karijere.

Na koncertu će "gorit" dvorana jer očekujemo tisuće ljudi iz cijele Dalmacije koji su već najavili svoj dolazak. U svemu ovome imam beskrajnu podršku cijele moje obitelji i na to sam neizmjerno ponosan.

Sve nas žalosti što ovakve neprovjerene informacije često nađu svoj put do medija, a istina ne može biti drukčija. Zato vas sve pozivam na koncert da vas glazbom razuvjerim – poručio je Mladen Grdović javnosti jučer poslijepodne preko PR agenta Vedrana Strukara.

30. travanj 2024 15:06