StoryEditorOCM
4 kantunaFOTO: ODAZVALO SE 12 SKUPŠTINARA ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG SAVEZA

Sinovčić nije imao kvorum - Skupština odgođena za sedam dana!

Piše Ivica Gjergja
3. ožujka 2017. - 20:44
skupstina_hns8-030317

Kako je i zakazana 3. ožujka u 18 sati u hotelu Kolovare trebala se održati Izborna skupština Nogometno saveza Zadarske županije za razdoblje 20. 6. 2017.do 20. 6.2021 godine. U zakazano vrijeme, a nakon što su se evidentirani prisutni skupštinari, s kratkim vremenskom razmakom od pet minuta, predsjednik Saveza Reno Sinovčić je rekao:

- Sve skupa vas lijepo pozdravljam i zahvaljujem što ste se odazvali, ustanovljeno je da nema kvoruma, a da bi mogli normalno raditi treba nam 17 skupštinara no odazvala se njih 12, dva su opravdano odsutna. Temeljem članka 37. Statuta, odgađa se skupština za sedam dana u isto vrijeme i na istom mjestu s istim dnevnim redom. Vjerujem da ćemo na sljedećoj imati kvorum i da ćemo moći raditi, uostalom vidjeti ćemo što će tada biti, zahvaljujem se svima koji su došli, kazao je Reno Sinovčić i pozvao okupljene na domjenak.

Kao gost na Skupštini bio je i predsjednik nogometnih sudaca Hrvatske i dopredsjednik HNS-za, koji je zamrznuo ovaj status dok je na sudačkoj funkciji.

- Da ovdje sam kao gost na Skupštini, žao mi je što se nije održala, no vjerujem da će za sedam dana biti sve bolje i da će se održati, bio je kratak Ante Kulušić.

Saznali smo da je za održavanje Skupštine potporu dalo 27 klubova od 32 kluba koji su konzultirani prije njenog održavanja.

28. travanj 2024 11:07