StoryEditorOCM
4 kantunaNIKAD KRAJA...

Pupić Bakrač opet odgovara Paleki: "Pozivam ga na sučeljavanje o njegovom radu, liku i djelu, može i mom naravno!"

Piše Zadarski.hr
14. prosinca 2023. - 11:17

Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač ponovno je reagirao na odgovor bivšeg direktora Turističke zajednice grada Maria Paleke. Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Poštovani,

obraćanje Maria Paleke je žalosno koliko je nesuvislo. Ne znam da li je on na čemu ili nije ali čovjeku definitivno nije dobro. Ja sam mu kriv što je iznosio neistine o vlasništvu nad nekretninama i pokretnim !? Sad u najnovijem istupu demantira sam sebe a ja sam za to kriv ? On plaćao novinare preko TZ a srušio ga novinarski polusvjet ? Ovi što ih je plaćao i Vuksan s onim tekstovima su valjda oličenje moralnosti i profesionalnosti !? 

Mi smo jasno i decidirano tražili ostavke članova Turističkog vijeća a ne smjene. Da li je moguće da Paleka ne razlikuje pojam ostavke i smjene !? Svima je znano da nisam neki miljenik vladajućih te da se protiv mene stalno pokreću montirani procesi. Među ostalim cijelu obitelj mi je češljala porezna godinu i pol dana. Nalaz sam obznanio javnosti. Nije problem, neka češlja opet. U čemu je problem da pročešljaju Paleku ? Pa sam ih je pozvao iznošenjem netočnih navoda. Da se ne osvrćem na sva nesuvisla trkeljanja Paleke pozivam ga na sučeljavanje o njegovom radu, liku i djelu, može i mom naravno. Nevjerojatno mi je da netko može sjesti za komp., da ima sve vrijeme i pomoć da napiše nešto primjereno i suvislo a on izbaci ovakve nesuvislosti. Zamislite ga u javnom sučeljavanju gdje mora reagirati u sekundi. Kaže da će tužiti ne znam što, ali OK ja ću na suđenje doći sam. Hoće li i Paleka ? I za kraj zbok takvih "domoljuba" i "lokalpatriota" kao što je Paleka a koji dovodi u pitanje naše ja jesam u javnom i političkom životu, i biti ću.

P.S

Ovo sam napisao za 5 minuta a iz etičnih načela mojih i moje supruge ne bi nikada ni s kim a pogotovo bliskim članom obitelji potpisali ugovor o dosmrtnom održavanju. Brinemo se o njima kao nekad oni o nama.

Srdačan pozdrav

27. travanj 2024 20:17