StoryEditorOCM
4 kantunaDRUGI KRUG

Poznati sportaši Popović, Santini i Režan o Dukiću: on se ne miješa u sport nego nas sluša, okrenut je mladima i uvijek spreman pomoći!

Piše Promo
26. svibnja 2021. - 10:01

Brojni zadarski sportaši i ovaj su put dali podršku Branku Dukiću u utrci za drugi mandat na čelu Zadra.

Ivan Santini, zadarski nogometaš koji se nakon uspješne inozemne karijere nakon 10-ak godina vratio u hrvatski nogomet, Dukića obiteljski poznaje dugi niz godina i najbolje može posvjedočiti o njegovim kvalitetama.

„Iako nisam politički opredijeljen niti aktivan, želim izraziti podršku Branku Dukiću koji je dobar čovik koji voli naš grad, koji voli sport, koji je spreman svakome pomoći“, rekao je Santini.

Dugogodišnje poznanstvo s Brankom veže i legendu zadarske i europske košarke Marka Popovića kojemu je aktualni gradonačelnik bio prisutan i kada mu se rodilo dijete.

„Stvarno je čovjek koji s osmijehom dočekuje sve ljude. U niti jednom trenutku nisam osjetio nikad i prema nikome da omalovažava, uvijek spreman na pomoć, okrenut uvijek prema mladima“, istaknuo je Popović i naglasio:

„Voli pitati, voli se uputiti, a najbitnije od svega - ne miješa se! Definitivno je to čovjek koji zasigurno na bazi iskustva prethodnog mandata može puno napraviti za Zadar, a ja se nadam i za sport“.

Uspješna košarkašica i reprezentativka Marija Režan prisnažila je 'Popove' riječi:

„Bitno je da se politika ne miješa u sport, a gradonačelnik Dukić nije se miješao. Stoga ja vjerujem da bi mu trebalo dati još jedan mandat jer s Dukićem grad ide naprijed.“ 

Više pogledajte u VIDEU

07. svibanj 2024 00:52