StoryEditorOCM
4 kantunaGORAN IVANIŠEVIĆ

"Ovo je jedina ispravna odluka, radi obitelji i igrača, svih koji su bili u kontaktu s njim. Prije tri dana napravio sam test, ali sam negativan"

Piše Dražen Žura
21. lipnja 2020. - 20:35

Veliki šok  uoči samog finala Adra Toura u Zadru! Vijest je proletjela kao munja..... Grigori Dimitrov , bugarski tenisač objavio je na svojem instagramu  da je pozitivan na Covid – 19 , samim time otkazano je finale Adria Toura u Zadru.

-Kao što ste već saznali, odnosno,  dobili ste  informaciju   da je testiran u Monacu da je pozitivan! Mi smo se trudili da ispoštujemo sve mjere u Srbiji i Hrvatskoj. U ovom trenutku organizioramo zdravstvene službe , da bismo znali kako pustupiti u svezi toga s kime je sve Gligorov bio u kontaktu, u prvom redu s obitelji i onima koji su organizirali turnir. . Oni nemaju nikakve simptome.  Ne znamo je li zaražen tamo ili je donio iz Amerike . S njim smo u kontaku, imao je sve na raspologanju i nadamo se da će se oporaviti, danas čak nije imao temperaturu. Ne želimo staviti u  opasnost nikoga,  finalni meč je  otkazan, ne želimo neugodnu  situaciju,  dok ne preispitamo sve i testiramo sve igrače i organizatore. O svemu ćemo  vas pravovremeno obavijestiti – kazao je Đorđe Đoković, direktor ADRIA Toura 2020. Uz njega  je bio i Goran Ivanišević, direktor Adria Toura za Hrvatsku.

-Ovo je jedina ispravna odluka da se finalni meč otkaže, radi obitelji i igrača,  svih koji su bili u kontaktu s njim. Prije tri dana napravio sam test,  jer sam bio s njim u kontaktu, ali sam negativan. Ovo je šok, želimo da se oporavi, danas nije imao temeperaturu. Gdje je zaražen ne znamo, je li donio iz Amerike. Finala nema –  kazao je Goran Ivanišević.

Oni koji su igrali košarku, ili se družili na Dječjem danu na zadarskom Forumu. Jesu li oni ugroženi, bilo je pitanje za Đorđa Đokovića.

-Obavijestili smo  sve državne organe i postupati ćemo apsolutno po njihovim uputama.  Nitko od nas nije bio u tolikoj blizini s njim, vezano uz propisane mjere, ali ćemo svi imati test – kazao je Đorđe Đoković.

Inače,  posljednji, drugi dan velikog teniskog spektakla Adria Toura 2020 , zakoračilo se pod pritiskom tmurnih oblaka , pa se za razliku od subote , kao glavni "rekvizit" kod gledatelja, mogao vidjeti kišobran ili pak kišna kabanica. Ali je zato "crnjak" na nebu iznad Višnjika odagnao Goran  Đoković , član Novakove uže obitelji, koji je navukao  osmijeh kod domaćina, jer je biranim riječima kazivao o zadarskoj priči....

 

 

23. svibanj 2024 20:09