StoryEditorOCM

KAKO JE U KOŽINU POGINUO MOTORIST ZORAN NUKIĆ (40) Ljubitelj 'svega što ide na benzin' naglo je skrenuo u suprotni smjer!

Piše PSD.
31. kolovoza 2016. - 12:28
zoran

Što se dogodilo 40-godišnjem ljubitelju motora iz Siska Zoranu Nukiću kada je u ponedjeljak navečer vozeći Yamahu iz Nina prema Zadru naglo skrenuo u suprotni kolnički trak i na mjestu poginuo policija još utvrđuje. Niti nakon višesatnog očevida nisu pronađeni razlozi naglog prometnog manevra o čijoj su strahoti sinoć svjedočili očevici koji suprošli pored mjesta nesreće. Prizorište je izgledalo stravično: dijelovi motora i automobila bili su razbacani stotinjak metara duž ceste, ali i dijelovi tijela motorista koji je poginuo na licu mjesta.

- Prema rezultatima očevida sumnja se da je 40-godišnji vozač motora iz još neutvrđenih razloga prešao u suprotni prometni trak gdje se bočno sudario sa automobilom marke Toyota zadarskih oznaka. Od siline udara odbio se i potom udario u automobil marke Kia zadarskih oznaka koji je vozio iza Toyote – kazao je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije koja na jednoj od naprometnijih zadarskih cesta koja vodi prema Ninu, Petrčanima i Viru obustavila promet do 6 sati ujutro. 

Nakon strašne nesreće u kojoj je smrtno stradao motociklist iz Siska, a lakše tjelesne ozlijede zadobio vozač automobila marke Kia zadarskih oznaka, još nije poznata brzina kojom se kretao vozač, kao niti to je li kobne večeri vozač motora bio pod utjecajem alkohola.

- Obdukcija i analiza krvi u ovom se slučaju može provesti po nalogu državnog odvjetništva - kazao je glasnogovrnik policije

Na gotovo istom mjestu prije dvije godine smrtno je stradao i motociklist sa zadarskog područja. Zadranin se iz neutvrđenih razloga frontalno sudario sa kamionom, a stradao je u blagom zavoju s punom linijom, stotinjak metara od benzinske postaje u smjeru Zadra, istoj dionici na kojoj je stradao i 40-godišnji mehaničar iz Siska koji je ljetovao u Ninu.

- Volim voziti i popravljati motore. Volim sve što ide na benzin - zadnje je što je napisao na društvenoj mreži prije nego što se sudario.

B.S.

27. travanj 2024 19:19