StoryEditorOCM
Svijetporoci miamija

Zavela muškarca u kafiću, drogirala ga i olakšala za čak 600.000 dolara (VIDEO)

Piše vijesti sd
20. svibnja 2023. - 11:33

Noćni život pun je adrenalina, pustolovina, zova nepoznatog, ali i opasnosti. I u manjim mjestima jugoistočne Europe, a nekmoli u velikoj Americi. To je neugodno spoznao muškarac iz Miamija.

Policija u Miamiju objavila je video oskudno odjevene žene u 30-im godinama u liftu za koju kažu da je drogirala muškarca u njegovom stanu, a potom ukrala nakit vrijedan nevjerojatnih 600.000 dolara.

Policijski službenici mole građane za pomoć u potrazi za kradljivicom.

Nakon što je 8. svibnja upoznala muškarca u kafiću, on ju je rano ujutro, oko 5.30 sati, pozvao u svoj stan. Čim su stigli, ona mu je stavila drogu u piće, navodi policija. Muškarac se onesvijestio ubrzo nakon što ga je popio, piše New York Post, prenosi Blic.

Tek oko podne kad se probudio shvatio je da je pokraden. Sef iz kojeg je nestao sav nakit bio je otvoren. Nestala je i žena s kojom je dočekao zoru.

Među skupocjenim predmetima koje je kradljicia odnijela su i dva sata Rolex.

Kradljivici policija pokušava ući u trag na temelju snimke nadzorne kamere u liftu zgrade u kojoj stanuje pokradeni muškarac. Na snimci iz lifta vidi se trenutak kada je s muškarcem iz kafića upravo dolazila u njegov stan, a potom i kada je izlazila.

Dok je žurno izlazila, držala je šalicu u ruci.

- Možda mislite da ona samo izlazi sa šalicom. Ne. Ima šalicu u ruci jer je na njoj njen DNK. I njegov, ali i droga koju je stavila unutra - rekao je policajac Michael Vega, glasnogovornik policije u Miamiju, prenosi Blic.

image

Iako je ostao bez dva Rolexa, muškarac je nakon buđenja brzo shvatio ‘koja je ura‘ (ilustracija)

AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 03:43