StoryEditorOCM
Svijetcijene divljaju

Vlasnik hotela dobio račun za struju od 83 tisuće eura, isti tren mu pozlilo! Izgubio je vid, šest sati su ga spašavali u bolnici

Piše PSD
23. rujna 2022. - 14:20

Davide Bellitteri, vlasnik jednog hotela s tri zvjezdice u Marsali na Siciliji, doslovno je završio u bolnici nakon što mu je ispostavljen račun za struju u iznosu od čak 83 tisuće eura!

Nesretnom čovjeku je smjesta pozlilo, toliko se šokirao da je u potpunosti izgubio vid, te je narednih šest sati proveo u bolnici Paolo Borsellino gdje su mu liječnici pomagali da se oporavi, prenosi Net.hr.

Iako sada boljeg fizičkog zdravlja, Bellitteri se još uvijek nije psihički oporavio, a račun su u međuvremenu preuzeli njegovi odvjetnici koji će pokušati spasiti što se spasiti da.

Bio je Bellitteri silno zabrinut za svoj biznis i kada je vidio prethodni račun u iznosu od 8,800 eura, taj je podmirio, ali talijanski mediji prenose da je njegova trenutačna odluka da od 1. listopada zaključa hotel jer više ne vidi način kako bi ga vodio bez da dugovanja.

Naime, poskupjet će i grijanje, a zima je praktički pred vratima.

"A za što da radimo? S ovim je troškovima nastavak poslovanja nemoguć. Slijede jako teški mjeseci za sve, poduzetnike i zaposlenike", rekao je Belliteri, čije riječi prenosi portal Giornale di Sicilia.

"Slučaj hotelijera iz Marsale je ekstreman, ali to je simbolična slika sustava kojem prijeti kolaps. Naime, nedavno je jedan pub u Palermu najavio privremeno zatvaranje nakon što je stigao račun od preko 30 tisuća eura, a nekoliko dana ranije zatvaranje je počela razmatratii pekara Quartararo", piše portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 01:28