StoryEditor
SvijetDOBRO JE PROŠAO

Više sreće nego pameti: Nijemac vozio zatvorenim tunelom, prešao 17 kilometara, naišao na 63 crvena svjetla, a nijednom nije stao

Piše PSD
13. listopada 2021. - 13:20

Revija HAK prenosi priču o njemačkom vozaču koji je vozio 17 kilometara, pri čemu nije stao ni na jednom od 63 crvena svjetla. 

Koliko vam crvenih svjetala treba da biste shvatili da ne smijete voziti zadanom rutom? Uglavnom jedno! No njemačkom vozaču (25) nije bilo dovoljno niti 63 jer je tek na 64. shvatio da nešto nije u redu. On je vozio zatvorenim tunelom Gotthard, dugačkim gotovo 17 kilometara i nije stao na ni jedno od 63 crvena svjetla. Tak kada je ugledao 64. i rasvjetu na drugom kraju tunela shvatio je da nešto nije u redu. Potom se okrenuo na dvije pune linije i vratio.

Incident se dogodio u noći s ponedjeljka na utorak, kada je policija u švicarskom kantonu Uri otkrila da je automobil njemačkih registarskih oznaka ušao u zatvoreni tunel Gotthard. Njemačkom vozaču nije bilo čudno da tunel prolazi sam, odnosno da nema drugih vozila.

Tijekom vožnje nitko nije ozlijeđen, ali će 25-godišnjak ipak na razgovor s tužiteljem, koji neće biti prijateljsko druženje. Zbog posebnog cestovnog prijevoza tunel Gotthard bio je zatvoren nekoliko sati. Na sreću Nijemca, u vrijeme kada je on prolazio, posebni transport još nije bio u tunelu, piše HAK.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. srpanj 2022 17:28