StoryEditor
Svijetstrašan šok

Užasna tragedija: nakon što je zatekao mrtvog sina u pregrijanom autu, otac presudio sebi. Tijelo dječaka ostavio je kući, uzeo pušku i otišao u šumu

Piše PSD
29. lipnja 2022. - 20:59

Otac iz Virginije ubio se nakon što je u utorak pronašao svog 18-mjesečnog sina mrtvog na stražnjem sjedalu pregrijanog automobila, piše Daily Mail.

Tijelo oca pronađeno je u utorak u Chesterfieldu s prostrijelnom ranom u glavu u šumi iza svoje kuće nakon što je policija zaprimila dojavu da prijeti da će se ozlijediti. Policajci su u kući pronašli tijelo malog djeteta.

"Ovo je užasna tragedija na toliko razina - rekao je potpukovnik policije Christopher Hensley.

Policija nagađa da je otac otišao na posao ujutro na tri sata i zaboravio ostaviti sina u vrtić tijekom vrućine koja je trajala. Temperature u Chesterfieldu u utorak su dosezale najviše 80 F (26 °C)", navodi The Weather Channel.

Preliminarna istraga pokazuje da je otac preminuo od prostrijelne rane nakon što je sina pronašao beživotnog u automobilu. Policija Chesterfielda nije objavila ime oca i sina, rekli su policajci za Daily Mail.

Otac je sinovo tijelo odnio kući, ostavio ga ondje i otišao u šumu kako bi počinio samoubojstvo, kaže policija.

Pronađen je u šumi oko podneva, nakon što je policija dobila dojavu o tome gdje bi se mogao nalaziti.

Djetetova obitelj je u utorak ujutro obavijestila policiju da se dječak nije pojavio u vrtiću, a otac je prethodno imao suicidalne izjave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. kolovoz 2022 21:37