StoryEditorOCM
Svijetpolicija na nogama

Užas u Njemačkoj: pronađeno tijelo šestogodišnjeg dječaka, sumnja se na ubojstvo; ‘Ovako nešto se nikad nije dogodilo!‘

Piše vijesti sd
15. rujna 2023. - 23:44

U Njemačkoj je jučer nestao šestogodišnji dječak Joel te je istog dana pronađen mrtav u grmlju u Pragsdorfu blizu Neubrandenburga na jugoistoku njemačke savezne zemlje Mecklenburg-Zapadno Pomorje (Mecklenburg-Vorpommern).

Njemački Bild piše da se prije ovog strašnog događaja igrao s prijateljima. Igrali su nogomet i skrivača i Joel se tog dana nije vratio kući. Roditelji su prijavili njegov nestanak, a tijelo je pronađeno iste večeri oko devet sati, prenosi Index.hr.

Pronašli su ga vatrogasci u grmlju u blizini nogometnog igrališta. Policija je kazala da je imao teške ozljede gornjeg dijela tijela.

U tijeku je potraga za osumnjičenim i oružjem kojim je počinjeno ubojstvo.

"Uvijek je bio veseo i živahan. Igrao se s mojom djecom"

Mjesto zločina pretražuju policijski psi, a kako je u blizini igrališta jezero, na terenu su i ronioci. Rezultati današnje obdukcije pokazali su da je Joel umro od posljedica uboda oštrim predmetom. 

"Poznavao sam ga, imao je četvero braće i sestara. Uvijek je bio veseo i živahan. Često se igrao s mojom djecom i kod nas je znao prespavati. U selu je oko 150 djece, a ovakvo nešto se nije nikad dogodilo. To je strašno", rekao je jedan stanovnik Pragsdorfa. 

Glasnogovornik ureda javnog tužitelja rekao je da još uvijek nije jasno je li mjesto ujedno i mjesto zločina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2023 19:50