StoryEditor
SvijetLJUBAV DO SMRTI

Utopio se spašavajući kćer: otac iz Srbije skočio je u valove koji su njegovu djevojčicu odnosili u čamcu. ‘Dao si život za nju i time pokazao za što si živio‘

Piše PSD
25. siječnja 2022. - 16:37

Branko Radulović​, 49-godišnjak iz Srbije, utopio se na popularnoj plaži u Adelaidu u Australiji pokušavajući spasiti svoju šestogodišnju kći, koju su valovi odnijeli daleko od obale, prenosi Nova.rs.

Očevici kažu da se djevojčica nalazila u čamcu na napuhavanje, kada su je valovi odnijeli od obale, a da je Branko odjeven uletio u vodu kako bi je spasio.

Michael Naper (70) igrao se sa svojim unucima na plaži kad je vidio čovjeka koji je ušao u vodu kako bi spasio svoju djevojčicu.

- Potrčao sam da ga stignem. Prije nego što sam uspio doći do njega, djevojčica je skočila iz čamca u njegovo naručje. Pokušavao ju je spasi u dubokoj vodi - rekao je i dodao da je jak vjetar potom otpuhao gumeni čamac, a da je on uspio djevojčicu staviti na dasku za plivanje.

Ipak, do Branka nije uspio stići na vrijeme.

- Kad sam uspio doći do njega, već je bio pod vodom. Potom je njegovo tijelo isplivalo i to je bio trenutak kad sam ga uhvatio za hlače i okrenuo ga tako da mu lice bude iznad vode - dodao je.

Branko je bio bez svijesti kada su kći i on uz pomoć posjetitelja na plaži izvučeni iz vode.

- Mislim da sam ranije mogao stići do njih i žao mi je što nisam - rekao je Michael. Obitelj i prijatelji su se putem društvenih mreža oprostili od posvećenog oca koji je svoj život dao za život svoje kćeri. 

"Umro je herojskom smrću, spašavajući svoju Laru iz mora", "Šokirani smo, ali znamo koliko je volio svoju omiljenu djevojčicu i da ne postoji nešto što ne bi uradio za nju", "Dao si život za nju i time pokazao za što si živio", samo su neke od poruka ljudi bliskih Branku.

- Boreći se za život njemu najvažnije osobe na cijelom svijetu, pokazao je da je prava, požrtvovana ljubav, ljubav do smrti. Svi smo ga znali kao čovjeka posvećenog obitelji i crkvi. Uvijek je bio spreman odgovoriti na svaki poziv i pomoći bilo kome kome je pomoć potrebna, u bilo koje vrijeme - rekao je svećenik crkve Sveti Sava Strahinja Janjić​, piše Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2022 11:22