StoryEditorOCM
SvijetTatjana Ozolina

U strašnoj prometnoj nesreći poginula najljepša ruska bajkerica. Samo tri dana prije smrti objavila je fotografiju...

Piše Vijesti SD
24. srpnja 2024. - 13:06

Žena koju su često nazivali ‘najljepšom ruskom bajkericom‘ Tatjana Ozolina poginula je u Turskoj u teškoj prometnoj nesreći.

Nije sasvim jasno kako je do nesreće došlo, pa neki tvrde da je Tatjana izgubila kontrolu nad svojim motociklom, pa se zabila u kamion, a po nekima ju je s leđa udario njezin turski kolega Onur Obot, pa je zatim udarila glavom u ogradu. Obut je također teško ozlijeđen u nesreći i trenutno se nalazi u bolnici. Treći vozač motocikla koji je s njima bio u skupini nije ozlijeđen, piše Jutarnji list.

Bajkerica je u trenutku pogibije vozila svoj crveni BMW motocikl između Mugle i popularnog ljetovališta Bodrum. Tatjana je umrla na mjestu nesreće prije nego je stigla hitna pomoć. Pod imenom MotoTanya imala je osam milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Ozolinoj je nedavno na granici Turske s Grčkom uskraćen ulaz u Europsku uniju.

Njezina posljednja objava na društvenim mrežama bila je kratka snimka s grčko-turske granice. Rekla je: ‘Bila sam uzrujana što nisam uspjela voziti u Europi, ali ne previše, jer sam znala da bi se to moglo dogoditi. Stoga idem dalje, u osvajanje prekrasne, tople i gostoljubive Turske.‘

Tri dana prije iznenadne smrti, Ozolina je objavila fotografiju u bikiniju iz Akcaabata, dok je vozila obalom Crnog mora od Gruzije do granice s Grčkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 20:19