StoryEditorOCM
Svijethoror u turskoj

U dvorištu kuće mafijaškog šefa Željka Bojanića, pripadnika zloglasnog klana, pronađena zakopana tri ženska tijela

Piše VIJESTI SD
23. siječnja 2023. - 22:11

Turska policija navodno je u kući Kotoranina Željka Bojanića, mafijaškog šefa pronašla tijela tri žene koje su se navodno bavile prodajom droge, pišu turski mediji. 

Kako navode turski mediji, u mjestu Sariyer  u Istanbulu u vrtu kuće koju su pripadnici tuske policije navodno iskopavali i pretraživali tri dana u potrazi za tijelom Riste Mijanovića, policija je pronašla tijela tri žene za koje se sumnja da su prodavale drogu, prenosi mondo.rs.

Na društvenim mrežama pojavio se i video na kojem se vidi kako policija iskopava dvorište. Za sada nije poznat identitet žena, a Bojaniću su lisice na ruke stavljene u Istanbulu zbog sumnje da je ubio ‘škaljarca‘ Ristu Mijanovića  i zakopao ga u dvorištu svoje vile u turskom gradu.

Policija je tada objasnila da je utvrđeno da je Bojanić, za kojeg se navodi da je član organizirane krim organizacije, došao u Tursku sa lažnom putovnicom Sjeverne Makedonije izdanom na ime Jordan Andelev Belčev te da je boravio u njihovoj pokrajini.

‘Kao rezultat započetih istraživanja, spomenuta osoba je uhapšena u operaciji koja je izvedena u okrugu Sarıyer 4.11.2022. U pretresu kuće u kojoj je boravio oduzeta je lažna osobna iskaznica, putovnica te digitalni materijal. 

Prilikom iskopavanja obavljenog po nalogu tužiteljstva, po dojavi da je tijelo jedne osobe zakopano u vrtu kuće, nisu pronađeni tragovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. ožujak 2023 20:04