StoryEditor
Svijetkrstio se u tajnosti

Tuđmanov 'unuk' prešao na pravoslavlje i promjenio ime: kontroverzni 37-godišnjak otkrio gdje sada živi i čime se bavi

Piše J.P.
25. siječnja 2017. - 10:04
igor00

Idor Tuđman, samoprozvani unuk prvog hrvatskog predsjednika dr Franje Tuđmana prešao je na pravoslavlje. Ovaj 37-godišnjak otkriva beogradskom tabloidu 'Alo' da se krišom krstio u jednoj pravoslavnoj crkvi u Hrvatskoj i uzeo kršteno ima Aleksandar.

Igor Tuđman inače se sam u javnosti predstavlja kao unuk prvog hrvatskog predsjednika, no ustvari je sin liječnika Miroslava Tuđmana kojemu je Franjo Tuđman bio - stric.

Franjini milijuni za kontroverznog Igora Tuđmana?

Igor, odnosno Aleksandar kaže da se na ovaj korak odlučio jer ljude ne dijeli po nacionalnosti već kakvi jesu te naglašava kako nije nacionalist.

Kaže da voli Beograd i podsježa je da je i njegov djed živio u tom gradu te da dva unuka njegovog pokojnog djeda također imaju srpska imena.

Tuđmanov unuk tvrdi da sada živi u Cannesu u Francuskoj i da tamo ne koristi prezime Tuđman kako bi izbjegao insinuacije da na tom prezimenu gradi karijeru.

U Cannesu snima dokumentarce o noćnom životu, automobilima, ali i o svojem životu, kako prenosi beogradski tabloid.

Novinarima se pohvalio fotografijom sa talijanskom porno glumicom Cicciolinom i izjavio da se rastao od Nataše Ivkošić te da u Cannesu, gdje živi posljednje dvije i pol godine, ima novu ljubav. Njegova bivša supruga bavi se manekenstvom i pjevanjem pod  umjetničkim imenom Moskva.

Igor Tuđman je prije nekoliko godina dospio u središte zanimanja javnosti kada je sa Natašom Ivkošić opljačkao jednog Beograđanina i zbog toga bio i u zatvoru. Srbiju je napustio 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2022 23:39