StoryEditor
Svijethoror

Trudna crnogorska infulencerica i njena dvogodišnja kći svjedočile ubojstvu supruga i oca povezanog s mafijom

Piše JL
22. travnja 2019. - 16:04

Likvidaciji Crnogorca Zijada Nurkovića (24), osobe bliske zločinačkoj organizaciji Alana Kožara koja je od posljedica ranjavanja hicem iz vatrenog oružja u glavu u španjolskom grada Malage preminula u petak, svjedočili su njegova trudna supruga Vasilisa Nurković (20) i njihova dvogodišnja kći Nika, piše Blic citirajući španjolske medije, a prenosi jutarnji.hr.

Nurković, njegova supruga i njihova kćerka turistički su boravili u Španjolskoj, kada je nepoznata osoba u četvrtak navečer pucala na Nurkovića, dok su svi troje bili u vozilu. Pokušaj ubojstva Nurkovića rezultirao je prometnom nesrećom nakon koje su Vasilisa i Nika prebačene u obližnju bolnicu na pregled.

Vasilisu Nurković na Instagramu prati nešto više od 40 tisuća osoba, što je čini jednom od najutjecajnijih Crnogorki na društvenim mrežama. Ona za sebe kaže da "voli život i modu", da je "modna blogerica te sretna žena i majka". Portal Mondo.me proglasio ju je jednom od najpraćenijih Crnogorki na Instagramu, a ona i Zijad u braku su od 2017. godine.

Španjolske vlasti još uvijek istražuju ubojstvo Nurkovića, bliskog suradnika Alana Kožara kojeg crnogorska policija traži zbog pripreme ubojstva sada pokojnog Slobodana Šaranovića. Prema pisanju Blica, Kožar uživa povjerenje vođe Zemunskog klana Luke Bojovića.

#VASILISA NURKOVIĆ#ZIJAD NURKOVIĆ

Izdvojeno

07. srpanj 2020 12:23