StoryEditorOCM
SvijetShiv Mistry

Tragedija na godišnjem odmoru: mladić htio proslaviti upis fakulteta pa nakon par gutljaja poznatog koktela doživio anafilaktički šok, nije mu bilo pomoći

Piše PSD
8. rujna 2022. - 13:19
S prijateljima se uputio na Costa del Sol u Španjolskoj kako bi se proveselio prije početka fakultetaFrank Fell/Robertharding Via Afp

Mladi Britanac umro je na godišnjem odmoru nakon što je popio samo nekoluko gutljaja pina colade. Ovaj 18-godišnji mladić trebao je studirati medicinu na Cambridgeu. 

Shiv Mistry bio je na odmoru u Costa del Solu 8. srpnja sa svojim prijateljima kada su mu ponudili gutljaj pića koje je umjesto kokosovog imalo kravlje vrhnje. Mladić je od malena bio alergičan na mlijeko i sve mliječne proizvode. Prvi su u pomoć priskočili njegovi prijatelji, a onda kasnije i medicinsko osoblje, ali već je bilo prekasno. 

Doživjevši anafilaktički šok, uspješni učenik se srušio i umro. Komemoracija mu je održana u Milton Chapel u Maershamu 9. kolovoza, a njegovi prijatelji i profesori su se od njega opraštali na društvenim mrežama. 

Ujak mladića je pokrenuo GoFundMe kampanju kojom su...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2024 03:14