StoryEditor
Svijetsa srećom treba znati

Talijanka u Napulju dobila pola milijuna eura na lutriji, dala srećku na provjeru vlasniku dućana, a on sjeo na skuter i pobjegao u nepoznatom pravcu

Piše PSD
6. rujna 2021. - 16:27

Granična policija u glavnoj rimskoj zračnoj luci spriječila je u nedjelju vlasnika dućana u Napulju za kojeg se sumnja da je pobjegao s kupčevom pobjedničkom ulaznicom za igru ​​da se ne ukrca na let za Kanarske otoke, izvijestile su talijanske novine, a prenosi Time.

Taj čovjek nije imao popunjenu karticu vrijednu 500.000 eura na sebi, ali je imao avionsku kartu za Fuerteventuru, jedan od španjolskih Kanarskih otoka, objavila je novinska agencija LaPresse.

Muškarac, koji nije identificiran, tražen je radi istrage zbog sumnje u krađu. Muškarac je navodno otimao kartu i jurnuo na svoj skuter nakon što je kupac u petak zatražio od trgovine u radničkom naselju u Napulju da potvrdi dobitak te najveće nagrade.

Starija žena kupila je dvije srećke za grebanje. Zamolila je zaposlenika trgovine da potvrdi dobitak. Zaposlenik je zatim karticu predao jednom od vlasnika trgovine na posljednju provjeru, navode talijanske vijesti. No umjesto toga, on je navodno zadržao karticu i jurio na svom skuteru kroz Napulj.

Kako bi spriječile bilo koga od ilegalnog unovčavanja, vlasti talijanske porezne uprave koja vodi operaciju "ogrebi i pobijedi" zamrznule su cijeli blok brojeva kartica koji su distribuirani duhanskoj radnji.

Istražitelji još uvijek traže srećku, piše Time.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. siječanj 2022 20:00