StoryEditorOCM
SvijetSLOMLJENO JOJ SRCE

Supruga Volodimira Zelenskog kaže da s njihovom djecom o ratu govori ‘otvoreno‘, otkrila i kakav je savjet 9-godišnji sin dao ocu: Oni su svjesni što se događa...

Piše S.Pg.
1. lipnja 2022. - 11:34

Olena Zelenska (44) kaže da pokušava biti iskrena sa svojom djecom kad im govori o ratnom sukobu koji je u tijeku i njihovoj odvojenosti od oca dok on pokušava vratiti zemlju s ruba na kojem se našla zbog rata s Rusijom.

Ukrajinska prva dama rekla je da su njihovi sinovi Oleksandr (17) i Kirilo (9) svjesni onoga što se događa, te da se mlađi čak odvažio ocu iznijeti svoje mišljenje o tome što bi oružane snage Ukrajine trebale učiniti.

U razgovoru s novinarima dodala je kako misli da Rusija pokušava "uništiti našu nacionalnu svijest" neopravdanom invazijom na Ukrajinu.

Otkako je Rusija započela invaziju u veljači, više od 6,8 ​​milijuna Ukrajinaca je pobjeglo iz zemlje, a više od polovice njih otišlo je u Poljsku. Većina borbi se sada vodi u istočnoj regiji Donbas. Govoreći danas o ratu, gospođa Zelenska kaže da joj je srce slomljeno zbog utjecaja koji sukob ima na njezinu obitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 07:55