StoryEditorOCM
Svijetpoznavali su obitelj

Stravičan slučaj u Njemačkoj: supružnici ubili baku i majku bebe, a sve zbog jezivog plana koji su imali s djetetom?

Piše Vijesti SD
20. ožujka 2024. - 15:53

Njemačka policija je u srijedu objavila kako je pronađeno tijelo Ukrajinke Maryne Stetsenko (51) čija je 27-godišnja kćer pronađena ubijena 7. ožujka na šetnici pored Rajne kod Hockenheima (Baden-Württemberg). Beba ubijene 27-godišnjakinje, koju je rodila prije pet tjedana, pronađena je kod muškarca i žene koji su uhićeni.

Policija je tijelo Maryne Stetsenko otkrila u jezeru u blizini Bad Schönborna (okrug Karlsruhe), piše Fenix-magazin.

– Prema dosadašnjim saznanjima i 51-godišnja žena je ubijena, priopćili su u srijedu policija i državno odvjetništvo.

Ni policija ni državno odvjetništvo nisu htjeli potvrditi subotnje pisanje Bilda da su uhićeni muškarac i žena bračni par. Prema pisanju Bilda, njih dvoje su susjedima i kolegama s posla posljednjih mjeseci pričali o navodnom skorom rođenju vlastite kćeri. Navodno su ubili ženu, kao i njezinu majku, uzeli dijete i predstavili ga kao svoje.

Kako je Fenix-magazin ranije pisao, nakon što je tijelo 27-godišnjakinje pronađeno na obali Rajne u blizini Hockenheima (okrug Rhein-Neckar) prije otprilike dva tjedna, istražitelji su tragali za majkom i tada petotjednom bebom ubijene 27-godišnjakinje. Mlada Ukrajinka je sa svojom bebom i majkom živjela u izbjegličkom smještaju u okrugu Rhein-Neckar.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, dvoje osumnjičenih imaju 43 i 44 godine,  sumnjiči ih se za ubojstvo dvije žene i otmicu djeteta, a potječu iz osobnog okruženja ubijenih žena. Istražitelji pretpostavljaju da su osumnjičenici najprije 6. ožujka navečer ubili baku, a nekoliko sati kasnije i majku djeteta.

Osumnjičenici su uhićeni u prošlu srijedu i od tada su u pritvoru. Prema uredu javnog tužitelja, djevojčica koja je rođena prije samo nekoliko tjedana, nije ozlijeđena. Sada je na brizi ureda za mlade.

Glasnogovornica Državnog odvjetništva u prvom obraćanju javnosti nije dala nikakve informacije o mogućem tijeku zločina niti o mogućem oružju.

Na slučaju radi 60 policijskih službenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 00:09