StoryEditor
Svijetnasilje u la-u

Strava u školi: dvoje učenika ranjeno, na njih pucala učenica iz razreda

Piše R. R.
1. veljače 2018. - 21:01
pistolj

Dvoje učenika ranjeno je u pucnjavi koja se dogodila u srednjoj školi u Los Angelesu, policija je privela jednu 15-godišnju djevojku za koju se sumnja da je napala svoje školske kolege. Pogođeni dječak, star 15 godina prevezen je u kritičnom stanju u bolnicu, dok je njegova vršnjakinja koja je pretrpjela ozljede od metka odvedena u bolnicu gdje su joj konstatirane lakše ozljede. Među ozlijeđenima je i jedna 30-godišnjakinja, za koju se pretpostavlja da je nastavnica. 

Nedugo nakon dojave o pucnjavi policija je intervenirala i na kamera u školskim hodnicima je viđeno kako odvode u lisicama mlađu djevojku, učenicu škole Salvador B. Castro. Prema izjavama narednika Edwarda Bernala koji vodi cijelu slučaj, učenica iste škole je iz pištolja ranila svoje kolege, a motiv je za sada nepoznat.

S obzirom na to da se škola nalazi u samo središtu Los Angelesa na mjesto događaja okupilo se mnoštvo roditelja koji su zabrinuto čekali vijesti o svojoj djeci dok je policija za vrijeme trajanja očevida blokirala gotovo cijeli kvart.

#UčENICI#šKOLA#PUCNJAVA#RANJENI

Izdvojeno