StoryEditorOCM
Svijetu njemačkoj

Strašan zločin! Profesor (33) nožem ubio maturanticu (19) nakon čega je počinio samoubojstvo

Piše VIJESTI SD
1. kolovoza 2024. - 21:45

Užasna tragedija dogodila se u četvrtak ujutro u mirnoj rezidencijalnoj četvrti Wetterau u Hessenu!

Muškarac (33) navodno je prvo izbo tinejdžericu (19) u Altenstadtu u njemačkoj saveznoj zemlji Hessenu, nakon čega je počinio samoubojstvo.

Kako doznaju njemački mediji, muškarac je navodno učitelj. Ubijena maturantica navodno je išla u školu u kojoj je profesor predavao.

Ušao u njen stan

Prema prvim rezultatima očevidima, 33-godišnjak je ušao u učeničin stan u ulici “Am Feldborn” i potom izvukao nož. Učenica je u napadu bila toliko teško ozlijeđena da je preminula na mjestu.

U napadu je lakše ozlijeđen i žrtvin partner (20), javlja Fenix Magazin.

Policija je sumnjala kako se profesor nalazi u svojoj kući na Obergasse u Münzenberg-Gambachu, oko 30 kilometara dalje. Na terenu je bila i specijalna policija.

Bili u vezi?

Kada su specijalci ušli u profesorovu kuću, otkrili su mrtvo tijelo muškarca. “Nakon inicijalnih istraga, utvrđeno je da si je nanio smrtonosne ozljede”, rekao je viši javni tužitelj. Još uvijek nije jasno je li koristio i nož.

Profesor i učenica, koja je od njega bila mlađa 14 godina, navodno su bili u vezi koja je nedavno prekinuta. Prema izjavama susjeda, 33-godišnjak je bio razveden, te nije imao djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 23:34