StoryEditorOCM
SvijetVELIKI SKANDAL

Šok na britanskom dvoru: princ Charles primio 1,2 milijuna dolara od obitelji bin Laden!; Bliski savjetnici izričito su ga molili da vrati sporan novac: To ne bi bilo dobro ni za koga...

Piše PSD
31. srpnja 2022. - 08:48
Pozamašnu svotu princu od Walesa osigurali su Bakr bin Laden, patrijarh bogate saudijske obitelji, i njegov brat Shafiq, polubraća osnivača al-Qaide koji je organizirao terorističke napade na SAD 11. rujna AFP

Princ Charles prihvatio je isplatu od milijun funti (oko 1,2 milijuna dolara) od obitelji Osame bin Ladena, otkriva The Sunday Times.

Kako prenosi Jutarnji, pozamašnu svotu princu od Walesa osigurali su Bakr bin Laden, patrijarh bogate saudijske obitelji, i njegov brat Shafiq, polubraća osnivača al-Qaide koji je organizirao terorističke napade na SAD 11. rujna.

Sin kraljice Elizabete II sastao se s Bakrom (76) u Clarence Houseu u Londonu 30. listopada 2013., dvije godine nakon što su Osamu bin Ladena u Pakistanu ubile američke specijalne snage.

Charles je prihvatio uzeti njegov novac, iako su se tome protivili savjetnici u Clarence Houseu i dobrotvornom fondu Prince of Wales (PWCF).

Navodno su neki bliski savjetnici izričito molili princa da vrati sporan novac. Upozoravali su ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:43