StoryEditorOCM
Svijetjezivo

Snimka koja je sve šokirala: Otac gleda dok brat davi i siluje sestru. Monstrumi su lagali da je umrla od kolere

Piše vijesti sd
28. ožujka 2024. - 13:33

Pakistanska policija uhitila je oca i brata nakon što se proširila videosnimka iz pokrajine Punjab na kojoj brat davi svoju sestru dok ih otac gleda. Događaj je izazvao šok i bijes u naciji koja se bori s valom nasilja nad ženama.

22-godišnju ženu usmrtio je brat dok je otac gledao, a nepoznata treća osoba snimila je zločin, rekao je lokalni policijski dužnosnik Rana Akmal za DPA. Incident se dogodio u gradu Toba Tek Singhu prošlog tjedna. Obitelj je pokopala ženu tvrdeći da je umrla od kolere. Policija je registrirala slučaj u srijedu nakon što se videosnimka proširila. 

image

Ilustracija 

/Shutterstock

I otac i brat rekli su policiji da su ženu silovali godinama i ubili je kako bi sakrili svoj zločin, rekao je policijski dužnosnik Mohamed Imran. Policija je ekshumirala tijelo u četvrtak radi obdukcije i DNK testiranja kako bi se potvrdilo silovanje, rekao je Imran.Provode se racije radi uhićenja osobe koja je navodno snimila zločin.

Zločini protiv žena, uključujući djevojčicu kojoj je muškarac odrubio glavu i grupno silovanje majke pred njezinom djecom na autocesti, šokirali su Pakistan posljednjih godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2024 12:37