StoryEditor
SvijetMonstruozni bogataš

Samoubojstvo iza rešetaka: američki milijarder optužen za spolno napastovanje i organizaciju pedofilskog lanca nađen mrtav u ćeliji

Piše PSD, Hina
10. kolovoza 2019. - 17:12

Američki milijarder Jeffrey Epstein optužen za spolno napastovanje žena i seksualnu trgovinu ubio se u zatvorskoj ćeliji, javlja ABC News.

Američki milijarder optužen za spolno napastovanje žena i seksualnu trgovinu pronađen bez svijesti u ćeliji

Razotkrivena pedofilska jazbina koju su koristili svjetski moćnici: na izolirani otok dopremane su maloljetnice s kojima je elita orgijala, noć su plaćali 40 tisuća kuna​

Nedavno mu je odbijen zahtjev za puštanje na slobodu uz jamčevinu na što su se njegovi odvjetnici planirali žaliti.

Prije dva tjedna je pronađen bez svijesti u ćeliji na Manhattanu s ozlijedama vrata. Čuvari su ga našli kako leži na podu ćelije, a neki mediji su prenijeli da mu je lice poplavilo. Bogati financijaš tada je prebačen u bolnicu. No, sada je jasno da nije odustao od namjere da si okonča život. 

Epstein se 8. srpnja bio izjasnio da nije kriv za seksualnu trgovinu i zavjeru, nakon što je dva dana ranije uhićen. Tužitelji u optužnici navode da je namamio desetke 14-godišnjih djevojčica u svoje luksuzne domove u New Yorku i na Floridi te im plaćao za seksualne usluge. 

U optužnici stoji da je bivši menadžer hedge fonda dogovarao da djevojke gole izvode "masaže" i druge seksualne radnje te plaćao nekim djevojkama da regrutiraju još djevojaka.

Epstein je ranije poručio da su susreti s navodnim žrtvama bili sporazumni i da je vjerovao da su imale 18 godina.

Optužen je zbog seksualne trgovine i nedoličnog ponašanja koje se događalo od 2002. do 2005. 

Epstein je poznat po druženjima s političarima i kraljevskom obitelji, a prijatelji su mu bili američki predsjednik Donald Trump, bivši predsjednik Bill Clinton, a prema sudskim navodima i britanski princ Andrew. Nitko od njih nije spomenut u optužnici.

#JEFFREY EPSTEIN

Izdvojeno