StoryEditorOCM
SvijetPreventivni napad

Putinov propagandist zaprijetio još jednoj europskoj zemlji: ‘Ne trebaju postojati! Bi li se itko zbog toga ljutio? Imamo dovoljno streljiva...‘

Piše PSD
10. siječnja 2023. - 09:08

Ruski propagandist i saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina, Vladimir Solovjov, zaprijetio je još jednoj europskoj zemlji, navodeći da ne treba postojati, prikazuje videozapis koji je podijelio savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko.

Video s ruske državne TV počinje razmišljanjem o protunapadu dok Rusija “sjedi i čeka”. Nakon toga se u raspravu uključuje Solovjov koji umjesto na protunapad poziva na preventivni udar, i to na Francusku, prenosi N1.

"(Emmanuel) Macron ih opskrbljuje tenkovima i trebamo im zadati preventivni napad jer sudjeluju u sukobu", kazao je Solovjov na nacionalnoj TV.

Andrej Guruljov, umirovljeni ruski vojni zapovjednik i sadašnji član ruske Dume te bliski saveznik Putina, ističe da ako Francuska počne “otvoreno nanositi štetu, ne bojeći se ničega”, onda i ona postaje priznata strana u sukobu, prenosi Newsweek.

“Ne bi trebalo biti Francuske. Postojala je Francuska, a onda je više nema. Bi li se itko zbog toga ljutio?”, kazao je Guruljov, dodajući da Rusija ima dovoljno streljiva da “uništi Francusku ili Britaniju”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2023 07:47