StoryEditorOCM
SvijetVIJESTI

Pukovnik koji je savjetovao američke predsjednike: ‘Ukrajinci koji su došli u Hrvatsku se nikada neće vratiti...‘

Piše vijesti sd
11. rujna 2023. - 15:08

Douglas Abbott Macgregor (rođen 4. siječnja 1953.) je umirovljeni pukovnik američke vojske i vladin dužnosnik, te autor, konzultant i televizijski komentator.

Vodio je ranu tenkovsku bitku u Zaljevskom ratu i bio je glavni planer u NATO bombardiranju Jugoslavije 1999. Savjetovao je američkog predsjednika Donalda Trumpa i blizak je američkim konzervativcima.

Često komentira zbivanja u Ukrajini. Evo što je rekao u intervjuu Tuckeru Carlsonu, američkom konzervativnom političkom komentatoru.

- Sve više Ukrajinaca želi preživjeti sve ovo, a to postaje vrlo teško. Zelenski i radikali oko njega žele voditi ovaj rat do zadnjeg Ukrajinca. Ali ukrajinski političari će se umiroviti i živjeti u svojim domovima u Americi, Veneciji, Cipru, živjet će od milijuna koje su ukrali od pomoći koja im je dodijeljena.

Ukrajina je možda i najkorumpiranija država u svijetu, prijatelj koji je živio u SSSR-u mi je rekao da je Ukrajina korumpiranija od Meksika. Ovo je svjetska katastrofa. Čak 14 milijuna Ukrajinaca je napustilo zemlju, vjerojatno se nikad neće vratiti. Naime, kad su ih pitali u Njemačkoj, Francuskoj, Hrvatskoj, Španjolskoj, rekli su da se nikada neće vratiti - rekao je Abbott Macgregor.

@revokefarleft Ep. 18  Into the abyss: Colonel Douglas Macgregor tells us why the Ukraine war must end now. #news #revokefarleft #tuckercarlson #carlson #ukraine #russia #putin #usa?? #ukraine?? ♬ original sound - Revoke Far-Left
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 19:51