StoryEditorOCM
Svijetuspješna potraga

Policija uspjela pronaći malo dijete žene koja je preminula pri pokušaju ulaska u kontejner za rabljenu odjeću

Piše vijesti sd
11. lipnja 2024. - 13:39
Budući da je žena imala ožiljak od carskog reza star godinu i pol do četiri godine, policijski službenici su se bojali da bi u stanu moglo biti bespomoćno dijete (ilustracija)/Shutterstock

Žena je preminula nakon što je pokušala ući u kontejner za rabljenu odjeću u Peineu. Budući da je žena imala ožiljak od carskog reza star godinu i pol do četiri godine, policijski službenici su se bojali da bi u stanu moglo biti bespomoćno dijete. Podaci svjedoka pomogli su u identificiranju 36-godišnje žene iz Peine, piše Fenix-magazin.

Žena iz Mađarske je doživjela fatalnu nesreću u Peineu u njemačkoj saveznoj zemlji Donjoj Saskoj jer se pokušala popeti u kontejner za rabljenu odjeću. Prema rezultatima policijske istrage, ona se u nedjelju pokušala popeti u otvor kontejnera na parkiralištu supermarketa. Prema informacijama policije, vrat joj se zaglavio u otvoru kontejnera.

Žena je izgubila svijest, a spasioci su mogli samo konstatirati smrt.

 Policijska istraga otkrila je da je preminula imala svježi ožiljak od carskog reza. Zbog toga se nije moglo isključiti da je žena ostavila malo dijete samo u stanu i da bi dijete moglo biti ugroženo, rekli su istražitelji. No, policiji je javljeno da je dijete sigurno.

Nalazi se kod rodbine u Mađarskoj te stoga nije bilo životno ugroženo, priopćila je policija. 

image

Pri pokušaju penjanja u otvor kontejnera na parkiralištu supermarketa, nesretnoj ženi vrat se zaglavio u otvoru (ilustracija)

Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 13:39