StoryEditorOCM
Svijetnejasni slučaj

Policajac pritvorenika odveo k liječniku, a on skočio kroz prozor toaleta; Završilo je tragično

Piše vijesti sd
4. studenog 2023. - 14:05
Preminuli uhićenik bio je stari policijski znanac, a uhićen je zbog sumnje da je u optjecaj stavio nekoliko stotina eura krivotvorenog novca (ilustracija)Afp

Dobar dio uhićenika i zatvorenika želi pobjeći, što najčešće zna biti iznimno opasno.

Uhićeni muškarac skočio je kroz prozor na drugom katu liječničke ordinacije u Rastattu (Baden-Württemberg) dok je koristio toalet i umro.

– Muškarac je bio u ordinaciji kako bi se provjerila njegova podobnost za pritvor, rekao je u petak glasnogovornik Državnog ureda kriminalističke policije Baden-Württemberga. Uhićen je jer se sumnjalo da je u optjecaj stavio nekoliko stotina eura krivotvorenog novca.

Muškarac, koji je bio poznat policiji, uhićen je u Baden-Badenu 30. listopada. Kad ga je policija dovela u ordinaciju na pregled, muškarac je otišao na WC u pratnji policajca.

– Otvorio je prozor u WC-u i skočio preko prozora. U tom kratkom vremenu policajac, koji je bio u WC-u, ali ne i u kabini s muškarcem, nije uspio na vrijeme reagirati. Skok je rezultirao teškim ozljedama. Muškarac je kasnije preminuo u bolnici, rekao je glasnogovornik Državnog ureda kriminalističke policije Baden-Württemberga. Policija još nije utvrdila je li skok bio pokušaj bijega ili samoubojstvo, piše Fenix-magazin.

image

Njemačka policija još utvrđuje je li skok bio pokušaj bijega ili samoubojstvo (ilustracija)

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 17:30