StoryEditorOCM
Svijetkad on plješće...

Pogledajte kako je Vučić izdresirao svoje ministre, kamere snimile prekomičan trenutak. Ovo je malo neugodno gledati

Piše Vijesti SD
23. srpnja 2024. - 11:45

Tijekom nedavnog posjeta Kragujevcu, gdje je najavljena buduća proizvodnja električnih vozila u Srbiji, kamera je uhvatila trenutak koji pokazuje da ministri u Vladi Srbije rade sve po zapovijedi predsjednika Aleksandra Vučića. Čak i plješću.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju novih proizvodnih linija za buduću proizvodnju električnih vozila u tvornici Stelantis u Kragujevcu, gdje će se proizvoditi novi "fiat grand panda", a tom prilikom je rekao:

"Danas je veliki dan za nas, veliki dan za našu zemlju. Svi mi u Srbiji moramo da brinemo o ovom automobilu - kao o svom detetu. Ne razmišljajte, uzmite auto proizveden u Srbiji, jer mi pomažemo državi. Ovdje će 2000 obitelji - 7000 ljudi ovisiti o ovoj tvornici. Auto je za mlade, nije za mene, ali kupit ću ga. Lijep obiteljski auto, lijep je i za dame."

No, kamere su uhvatile i trenutak dok Vučić sjedi u publici u društvu ministra financija Siniše Malog i ministrice ekologije Irene Vujović. U jednom trenutku Vučić plješće, a Mali i Vujović nisu na vrijeme primijetili da je vrijeme za pljesak, pa zbunjeno kreću i sami pjeskati, no shvativši da su zakasnili ustvari ne znaju što s rukama...

Pogledajte snimku:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. rujan 2024 22:45