StoryEditorOCM
Svijetkaos u Dreieichu

Pijani vozač napravio štetu veću od 300.000 eura, izazvao i nestanak struje. Bježao je od policije pa završio u pritvoru

Piše Vijesti SD
28. kolovoza 2024. - 09:42

Policajci su željeli provjeriti sumnjivog vozača koji je noću vozi velikom brzinom u Dreieichu. Ali, 28-godišnji muškarac je ignorirao signale prometne policije i velikom brzinom se dao u bijeg, navela je policija u svom izvješću, a prenosi Jutarnji list. 

U bijegu je pokupio nekoliko zaštitnih stupića i zabio se u tri parkirana automobila. Dok se pokušavao vratiti na ulicu preko pješačke staze, udario je u stup kuće na kojem je bila rasvjetna kutija zbog čega je nekoliko obitelji ostalo bez električne energije.

Kako je vozačev automobil ostao teško oštećen, vozač je trčeći pokušao pobjeći policiji. No, oni su ga uspjeli sustići i uhititi na obližnjoj benzinskoj postaji.

Tijekom razgovora, policajci su otkrili kako je vozač bio u alkoholiziranom stanju. Alkotest je pokazao 1,69 promila alkohola u krvi. Osim toga, vozač kod sebe nije imao ni vozačku, a ni boravišnu dozvolu.

S njim u njegovu vozilu su bile još tri osobe koje su kao i vozač ostale neozlijeđene. Pijani vozač je na kraju završio u pritvoru.

U policijskom izvješću se ne navodi ime, a niti nacionalna pripadnost ili državljanstvo pijanog vozača koji je bježao i u bijegu počinio materijalnu štetu veću od 300.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. listopad 2024 20:19