StoryEditorOCM
SvijetOSVETA

Osveta bezobraznim prodavačima; žena natjerala prodavače Louisa Vuittona da satima broje novac, a ništa nije kupila

Piše j. p.
25. kolovoza 2024. - 21:02

Društvene mreže oduševila je žena u Kini koja se osvetila neprofesionalnom osoblju u trgovini Louis Vuitton. Natjerala ih je ih da prebroje 84 tisuće dolara - što je trajalo dva sata - i na kraju ništa nije kupila.

Bogata Kineskinja je  platformi Xiaohongshu (sličnoj Instagramu) podijelila priču o neugodnom iskustvu, planu osvete i - realizaciji.

U trgovini Louis Vuitton u trgovačkom centru StarLight Place u Chongqingu na jugozapadu Kine bila je u lipnju, namjeravajući obnoviti garderobu.

 Tamo je zamolila malo vode jer je ožednjela ali, osoblje ju je ignoriralo.

Potom, vjerojatno je pogrešno procijenivši, predložili su joj da pogleda stare modele premda je tražila nove. Napokon, kada je zamolila preporuke za haljine, zaposlenice su kolutale očima i ponašale se jako nestrpljivo.

Nakon toga je nazvala sjedište Vuittona kako bi podnijela pritužbu, ali su je ignorirali, a njezin bijes je rastao.

Dva mjeseca kasnije ponovno je posjetila trgovinu u društvu svoje asistentice i prijateljice noseći torbu sa 600 tisuća juana (84 tisuće američkih dolara) u gotovini.

Isprobavale su odjeću i izjavile da namjeravaju platiti gotovinom.

Osoblje je provelo dva sata brojeći novac, a kada su završili, žena je objavila da su se predomislile i da odlaze.

Ova osveta oduševila je mnoštvo ljudi na društvenim mrežama a mnogi su je pohvalili i spomenuli vlastita loša iskustva u skupim trgovinama gdje se osoblje prema njima ponašalo omalovažavajuće. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 19:02