StoryEditorOCM
SvijetLAŽ ILI ISTINA?

Optužbe iz dokumenata: ‘Epstein je imao 18+ snimke princa Andrewa, Billa Clintona i milijardera Bransona‘

Piše VIJESTI SD
8. siječnja 2024. - 21:45

Najnoviji sudski dokumenti otkrili su da je Jeffrey Epstein posjedovao seks snimke princa Andrewa, Billa Clintona i Sir Richarda Bransona. Jedna od žrtava, Sarah Ransome, pisala je o tvrdnjama da je vojvodu od Yorka, bivšeg američkog predsjednika i milijardera biznismena snimio američki financijer pedofil. Tvrtka koja zastupa Epsteinova odvjetnika, Alana Dershowitza, istaknula je te optužbe kako bi pokazala da gospođi Ransome "očigledno nedostaje vjerodostojnost", javlja Skynews, a prenosi Jutarnji list.

Žrtva navodi i Donalda Trumpa

Gospođa Ransome dala je izjavu prije nego što je Epsteinova bivša djevojka i dugogodišnja suradnica Ghislaine Maxwell osuđena za trgovinu ljudima u seksualne svrhe. Također je u isječcima e-pošte navela da je bivši američki predsjednik Donald Trump imao seksualne odnose s "mnogim djevojkama, navodeći i primjer svoje poznanice koja je imala odnose s njim u vili Jeffreya Epsteina u New Yorku.

Princ Andrew je oštro negirao bilo kakvu krivnju, a platio je milijune funti za nagodbu u parnici s Virginijom Giuffre, koja ga je optužila da ju je seksualno napastovao kad je imala 17 godina. U ime Sir Richarda, glasnogovornica Virgin Group rekla je: "U izvješću New Yorkera objavljenom 2019., Ransome je priznala da je ‘izmislila‘ vrpce." Vojvoda se povukao iz javnog života i više ne koristi svoju titulu HRH nakon kontroverze oko njegovog prijateljstva s Epsteinom. Nakon što im se u vezi cijelog slučaja obratio Sky News, Clintonovi predstavnici nisu željeli ništa komentirati.

Također je tvrdila da ju je Andrew seksualno napao u kadi u londonskoj kući svoje djevojke. No nedavno otkriveni pravni dokumenti tvrde da je kupka bila ‘premala za čovjeka veličine princa Andrewa da uživa u kupki, a kamoli u seksu‘. Odvjetnik Ghislaine Maxwell, Philip Barden rekao je u svom iskazu iz 2017., nezapečaćenom u ponedjeljak: "Ona je tvrdila da je imala seks s princem Andrewom i da se seks dogodio u nečemu što se može opisati kao vrlo mala kada, premala za muškarca veličine princa Andrewa za uživanje u kupki, a kamoli u seksu."

Dokumenti su bili među stotinama koje je američki sudac naredio da se otpečate kao dio građanske tužbe gospođe Giuffre protiv Ghislaine Maxwell.

Na policiji je ponižavali i okretali joj leđa

"Hvala Bogu da je uspjela doći do nekih snimaka, na kojima se jasno vide lica Clintona, princa Andrewa i Bransona koji su s njom imali seksualni odnos.Dovoljno frustrirajuće, Epstein se nije vidio ni na jednoj snimci!", napisala je Sarah Ransome. Tvrdila je kako je na svoja dva oka vidjela dokaze ovih seksualnih činova, koji jasno identificiraju spomenute poznate osobe.

Kad je njena prijateljica na koncu skupila hrabrosti i otišla na policiju 2008. godine, ništa nije učinjeno, bila je krajnje ponižena od strane onih koje je molila za pomoć.

U New Yorku je u lipnju 2022. Ghislaine osuđena na 20 godina zatvora jer je pomagala Epsteinu u seksualnom zlostavljanju tinejdžerica, u onome što je sudac nazvao "užasnim planom" koji je žrtvama nanio "neprocjenjivu" štetu. Njena žalba trebala bi se održati u studenom sljedeće godine.

Epstein je pronađen mrtav u svojoj ćeliji u federalnom zatvoru na Manhattanu u kolovozu 2019. dok je čekao suđenje pod optužbama za trgovinu ljudima u svrhu seksa. Njegova smrt proglašena je samoubojstvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. ožujak 2024 01:00