StoryEditorOCM
Svijetzloglasni pedofil

Okončana najveća potjera u povijesti Balkana, uhićen Malčanski brijač, objavljena i fotografija: 'Susreo sam se oči u oči s njim. Bio je sav prljav...'

Piše JL
5. siječnja 2020. - 15:47
brijac

Zloglasni pedofil Ninoslav Jovanović, poznat po nadimku Malčanski brijač, uhićen je u nedjelju nešto prije 14.30 sati.

Naime, u Malči je u nedjelju oko podneva počela opsežna policijska potraga za njim nakon što je viđen u jednoj kući u tom mjestu, objavio je Blic.

Zloglasni pedofil prespavao je u sjeniku te kuće, a uočen je kad je izašao, vjerojatno u potrazi za hranom, javlja beogradski list.

- Susreo sam se oči u oči s njim. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen - rekao je mještanin Malče u čijoj kući je viđen Jovanović.

Vlasnik domaćinstva u čijem se sjeniku skrivao Jovanović kaže da je primijetio razbacane bale sijena, koje su prije toga bile složene, pa se pretpostavlja da je bjegunac spavao upravo u sijenu.

 

 

 

Mještani su odmah pozvali policiju. Vlasnik susjedne kuće rekao je za Blic kako je netko protrčao kroz njegovo dvorište, pa je policija detaljno pretresla i njegovo domaćinstvo.

Ovo je bilo prvo potvrđeno viđenje Jovanovića od 29. prosinca, kad je iskočio kroz prozor kuće u Pasjači i kad je oteta Monika Karimanović napokon i pronađena.

Inače, sjenik u kojem se Ninoslav skrivao nalazi se nekoliko metara od glavne ceste i na nekoliko stotina metara udaljenosti od njegove kuće.

Jovanovićevim uhićenjem okončana je najveća potjera u povijesti Balkana. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 17:23