StoryEditorOCM
Svijetmirovni nesporazum

Od obostranih simpatija do otvorene mržnje: Ukrajinski veleposlanik u Njemačkoj poručio Elonu Musku da više ‘niti jedan Ukrajinac nikad neće kupiti je*eno sranje od Tesle‘

Piše psd
4. listopada 2022. - 07:45

Ukrajinski veleposlanik u Njemačkoj Andrij Melnik odgovorio je poznatom poduzetniku Elonu Musku na njegove "mirovne prijedloge" koji otvoreno idu na štetu Ukrajine. 

Musk je, podsjetimo, napisao da pod nadzorom UN-a treba ponoviti referendume u anektiranim regijama, da Krim formalno treba biti dio Rusije te osigurati opskrbu Krima vodom i da Ukrajina treba ostati neutralna. 

Ukrajinski veleposlanik na Muskovu je objavu na Twitteru odgovorio: "Od*ebi je moj vrlo diplomatski odgovor tebi, Musk."

Dodao je još: “Jedini ishod je (sic) da sad ni jedan Ukrajinac NIKADA neće kupiti tvoje je*eno sranje od Tesle. Sretno."

Ismijavanju Muska, prenosi index.hr, pridružio se i američki republikanski kongresmen Adam Kinzinger.

"Ova ideja me podsjeća na sat u četvrtom razredu gdje smo smislili mirovni plan između SSSR-a i SAD-a. Mislili smo da će se sprijateljiti ako Gorbačov i Reagan budu prisiljeni jesti jednu večeru američke hrane i jednu ruske. Stvarno", napisao je ovaj republikanac. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 18:40