StoryEditorOCM
Svijetzaboravi šampanju

Objava projekcija izbornih rezultata u stožeru Marine Le Pen, treba vidjeti kako su okupljeni pristaše ostali kao da ih je netko u sekundi zalio hladnom vodom

Piše PSD
24. travnja 2022. - 21:12
Marine Le Pen nakon objave projekcija rezultata snimala se za selfije, poznato je da nitko nije znao sakrit suze ko MarinaThomas Samson/AFP

Predsjednički izbori u Francuskoj zabrinuli su ne samo Francuze nego i države Europske unije. Predsjednički kandidat Emmanuel Macron jedan je od lidera EU-a, a kandidatkinja s desne strane političkog spektra Marine Le Pen slovi kao protivnica Unije i privržena Putinu.

U 20 sati najavljena je objava projekcija izbornih rezultata koje do sada nikada nisu podbacile u konačnome rangu. Te projekcije Macronu su dale 58,2 posto glasova, a Le Pen 41,2 posto.

Alex Sulzer na Twitteru objavio je nekoliko zanimljivih tweetova iz stožera Marine Le Pen. Jedan sadrži baš video objave projekcija u njenom stožeru u kojem se u samo nekoliko sekundi, u jednom švenku kamerom, velika očekivanja prvih redova pretvaraju u razočaranje sredine sale.

Politički aktivisti koji su se mjesecima mučili na t...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 22:34