StoryEditorOCM
Svijetkraj potrage

Nestala djevojčica pronađena je mrtva u šumi, uhićen dječak: ne zna se u kakvom je odnosu bio sa žrtvom

Piše PSD
27. travnja 2022. - 11:23

Šef policije grada Chippewa Falls, Matt Kelm, izvijestio je da je dječak uhićen zbog ubojstva 10-godišnje djevojčice iz Wisconsina. Zločin je počinjen u šumovitom području u blizini kuće njezine tetke, a policajci kažu kako je osumnjičenik poznavao žrtvu, prenosi Jutarnji list.

Lily Peters pronađena je u šumi blizu vodopada Chippewa, sjeveroistočno od Eau Clairea u ponedjeljak ujutro. Na dan kad je nestala, djevojčica je bila u posjetu tetki.

Policija zasad odbija reći koliko je dječak star, kakva je bila njegova veza s Lily i što ih je uopće navelo na to da ga uhite.

Na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak, Kelm nije iznosio detalje o tome kako je djevojčica ubijena niti koji su dokazi pronađeni na mjestu događaja.

- Izvršen je pretres kuće u kojoj su prikupljeni dokazi i obavljeni su dodatni razgovori - izjavio je šef policije u utorak.

image

Lily Peters 

Facebook

Otac nesretne djevojčice, koja je pohađala četvrti razred osnovne škole Parkview, prijavio je njezin nestanak oko 21 sat u nedjelju navečer nakon što se nije vratila kući. Obitelj Peters inače živi nedaleko od tetke.

Tijelo 10-godišnjakinje i njezin bicikl pronađeni su blizu Leinenkugelove pivovare, a nalazi obdukcije još se čekaju. Policija je Lily tražila u suradnji s K9 timovima, a u potragu su bili uključeni i dronovi.

Nakon ove strašne tragedije, vlasti su najavile kako će povećati prisutnost policajaca u lokalnim školama pri dolasku i odlasku učenika s nastave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2023 21:02