StoryEditor
Svijetberoš bi pao na tjeme

Na zajedničko fotografiranje sudionika NATO-ova summita jedan je akter došao bez maske, pogodite tko je bio predsjednik s karakterom

Piše psd
14. lipnja 2021. - 17:35

Posljednjeg dana NATO-ova summita tradicionalno je snimljen i službeni zajednički portret sudionika.

Među njima je bio i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, koji je na fotografiranje jedini stigao bez zaštitne maske.

Službena fotografija po COVID pravilima zahtijevala je distancu pa su predsjednici država i vlada zemalja članica NATO-a na obilježena mjesta mahom dolazili s maskama, kao i članovi njihovih pratnji. Osim Milanovića. On je galantno došetao bez maske, a jednako tako bez nje na licu i otišao za kolegama, piše DNEVNIK.hr.

Jučer se ministar zdravstva Vili Beroš na Twitteru požalio kako konobarica u kafiću, u kojemu je htio popiti kavu, nije željela staviti masku.

"No, kako je konobarica i na moju molbu odbila nositi masku, tako sam i ja morao odbiti biti gost u tom lokalu. Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas", napisao je i izazvao salvu reakcija.

Javili su se i svjedoci koji tvrde da je ministar na konobarici "trenirao strogoću" kao i da je ostao dužan za naručenu kavu. Ministar je takve tvrdnje demantirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. srpanj 2021 03:34