StoryEditorOCM
Svijetviralni hit u rusiji

Misteriozno se pojavio video u kojem se tvrdi da Putin koristi dvojnike: ‘Gledajte! Zaboravili su mu staviti čeljust‘

Piše Vijesti SD
23. ožujka 2023. - 20:27

Na ruskim društvenim mrežama pojavio se video, koji je u međuvremenu postao viralan, u kojem se tvrdi da Vladimir Putin koristi dvojnike za putovanja na koja mu se baš i ne ide.

Posebno se ističe dosad jedino Putinovo putovanje na teritorij Ukrajine, točnije u Mariupolj, te se u videu postalja pitanje: ‘Tko vlada Rusijom?‘

Nije poznato tko je autor videa, no čini se kako je cilj doprijeti do Rusa koji se informiraju preko Putinu lojalnih državnih medija, piše Daily Mail, prenosi Jutarnji list.

Kako se navodi u videu, brojni stručnjaci su davno uočili razlike između dvojnika ruskog predsjednika. Tako se ističe da se izbočina na Putinovoj ušnoj resici stalno mijenja, kao i mali madež na licu.

Također, jedan od Putina ima ravne bore na licu, dok drugi ima sitne i isprekidane bore.

- Ovo je nemoguće, čak i da si je ubrizgao injekcije botoxa - naglašava se u videu.

Vjeruje se da je Putin redovito odlazio na plastične operacije od 1999. godine kada je prvi put postao vršitelj dužnosti predsjednika.

Također, kruže glasine da se Putinovi ‘dvojnici‘ - koji su podvrgnuti plastičnim operacijama kako bi sličili njemu - sve više koriste kako se njegovo zdravlje pogoršava zbog glasina o raku i ranom stadiju Parkinsonove bolesti.

- Očito je najslabiji dvojnik poslan u Mariupolj. Zaboravili su mu staviti čeljust - stoji u videu koji završava pitanjem ‘Uostalom, koliko Putina imamo?

Ukrajina je ranije ismijavala Putina jer je navodno poslao dvojnika u ratom razoreni Mariupolj u posjetu koji spada u red onih koji su visokorizični.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 06:57