StoryEditorOCM
Svijetprepustio joj se

Ljubavna igra para u šumi završila neplanirano: ljudi su začuli zapomaganje, policija je pronašla muškarca...

Piše Vijesti SD
5. svibnja 2023. - 19:15

Ljubavna igra jednog para u šumi u Porta Westfalicau u okrugu Minden-Lübbecke, (Sjeverna Rajna-Vestfalija) u četvrtak, 04. svibnja, nije baš završila najbolje, makar ako se pita 51-godišnjeg muškarca.

Ostao je vezanih ruku u šumi nakon što mu je partnerica žurno i bez objašnjena otišla kad je dobila poziv na mobitel, piše Fenix magazin.

– Muškarac je zvao u pomoć, a čuli su ga lovac i biciklist. Pronašli su ga svezanih ruku i nogu, sa ženskim tajicama preko glave. Još je bio odjeven. Ležao je u blizini jedne klupe. Bilo je oko 19.30 sati, a da je ostao tamo preko noći ishod je mogao biti puno gori, rekao je glasnogovornik policije u Bückeburgu.

Policajcima policijske postaje Bückeburg, koji su se odazvali pozivu svjedoka, 51-godišnjak je rekao kako je ženu upoznao putem interneta, a nakon nekoliko sati su dogovorili sastanak u šumi.

– Muškarac je dobrovoljno dopustio da ga žena veže tijekom ljubavne igre. Nakon što ga je vezala, netko ju je zvao na mobitel, a potom je ona žurno i bez objašnjenja otišla iz šume. Pritom ga nije odvezala. Kako se nije vraćala, 51-godišnjaku nije preostalo ništa drugo nego da doziva pomoć, priopćila je policija.

Iako se zbog nje našao u nevolji, 51-godišnjak ne želi otkriti identitet žene.

Policija je pokrenula kriminalističko istraživanje zbog sumnje na nepružanje pomoći ili mogućeg oduzimanja slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 17:51