StoryEditorOCM
Svijetpakleni posao

Lijepe djevojke nestale u džungli prije 10 godina: previše je nepoznanica, nitko ne zna što se dogodilo

Piše Vijesti SD
20. srpnja 2023. - 18:42

Okolica brane u Panami uskoro će biti pretražena u nadi da će se konačno riješiti misterij o smrti dvije djevojke koje su nestale u džungli prije 10 godina - piše Kurir.

Djevojke stare 21 i 22 godine pješačile su do vulkana 1. travnja 2014. godine i nikada se nisu vratile. Studentice iz Nizozemske otišle su u Panamu volontirati i učiti španjolski jezik.

Dva mjeseca kasnije pronađene su samo poneke kosti. 

Nestanak i tragična smrt ostala je mučna misterija. Pojavile su se mnoge nevjerojatne teorije.

Nizozemski istraživači vjeruju da su djevojke umrle nakon nesreće. Napisali su knjigu "Izgubljene u džungli" i sada se spremaju da se vrate u na mjesto nestanka u nadi da će pronaći ostatke tijela djevojaka i saznati što se zaista dogodilo.

- Ne znamo da li je neko bio umješan, međutim, ne možemo to isključiti. Vjerujemo da je najvjerojatnije objašnjenje da su doživjele nesreću, ali to nije 100 posto sigurno - rekao je istraživač i dodao da postoji mogućnost da pronađu nekoga tko zna što se točno dogodilo.

- Jedini način da se donese konačni zaključak jest da pronađemo ostatak tijela. To je pakleni posao i prilično teška potraga - dodali su - piše Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:14