StoryEditorOCM
SvijetNije se obranio

Legenda talijanskog nogometa Gianluigi Buffon ušao u bračnu luku. Vjenčanje je bilo ‘raj za paparazze‘

Piše VijestiSD
29. rujna 2024. - 17:10

Jedan od najboljih golmana svih vremena i dugogodišnji vođa talijanske nogometne reprezentacije Gianluigi Buffon u subotu se oženio novinarkom Ilarijom D‘Amico na luksuznoj ceremoniji u Villi Oliva u Lucci. Slavlju su prisustvovale brojne poznate osobe, uključujući neka od najvećih imena iz svijeta sporta i show businessa, piše jutarnji.hr.

Na velebnom imanju iz 19. stoljeća, u Villi Oliva u Lucci, slavlje se nastavlja i danas. Par je izmijenio bračne zavjete uz četvero djece: Louisa Thomasa i Davida Leeja iz Buffonove prijašnje veze s Alenom Šeredovom, Pietra, Ilarijina sina s Roccom Attisanijem, i Leopolda, najmlađeg, koji je plod ljubavi između njih dvoje.

Privatni ručak bio je namijenjen za 150 uzvanika u objektu na plaži obitelji Buffon, La Romanina u Marini di Massa, gdje Gigi i Ilaria provode ljetne praznike sa svojom djecom i njegovom obitelji. To je mjesto za njih posebno. U pratnji svoje djece Ilaria i Gigi ispunili su svoj san nakon jedanaest godina ljubavi.

Kako donosi Il Messaggero, legendarni je golman bio vrlo emotivan, a pred oltar je stigao u pratnji svoja dva sina. Ilaria je došla ruku pod ruku sa svojim 14-godišnjim sinom Pietrom. Buffon je ganut pročitao svoje zavjete. Prvo i najvažnije, hvala: "Zahvaljujući tebi, Ilaria, upoznao sam pravu ljubav. Nisam vjerovao da to može postojati", prenosi Il Messaggero.

VIP gosti na vjenčanju iz snova jučer su slavili do kasno u noć uz glazbu i ples. Mladencima su pljeskali novinar Skya Leo Di Bello i novinar i pisac Alessandro Alciato (Amazon), jedan od Buffonovih kumova, Alessandro Nista, njegov suigrač iz dana dok je igrao u Parmi, i Marco Landucci, pomoćni trener Massimiliana Allegrija te bivši vratar Fiorentine i Lucchesea. Nazočni su bili i izbornik reprezentacije Luciano Spalletti, bivši nogometaši Leonardo Bonucci i Andrea Barzagli, predsjednik FIGC-a Gabriele Gravina i predsjednik CONI-ja Giovanni Malago. Među gostima su bili i Massimiliano Allegri i Andrea Agnelli.

U prvom redu sve je emotivno i pomno pratila Monica Bellucci, mladenkina kuma, u crnom odijelu i bijeloj košulji, u društvu svog partnera, redatelja Tima Burtona. Također su bile prisutne i druge dvije svjedokinje: novinarke Angela Pedrini i Georgia Cavazzano. Gianluigi Buffon je za tu priliku nosio Armanijevo tamno odijelo i svijetli prsluk. Ilaria D‘Amico odabrala je čipkastu haljinu Luise Beccarije s golim ramenima i dječjim ukrasom za glavu u cvjetnom stilu.

Na vjenčanju je bio i bivši kapetan hrvatske reprezentacije Zvonimir Boban sa svojom suprugom Leonardom. Kako smo početkom prošle godine pisali, naš bivši reprezentativac i bivša manekenka tri godine nakon razvoda ponovno su zajedno, piše jutarnji.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 17:11